Etusivu arrow Toimitilat arrow Paloniemen leirikeskus

Ajo-ohje
  Kuvat
Hinnasto

Paloniemen leirikeskus on suljettu talvikauden ajan 1.12.2016-30.4.2017.

Paloniemen leirikeskus on Kuhmon seurakunnan omistama leiri- ja majoituspaikka. Se sijaitsee kauniilla paikalla, Ontojärven rannalla,
noin 15 km Kuhmon keskustasta.

Leirikeskus sopii erinomaisesti leirien, kurssien ja perhejuhlien pitopaikaksi, jossa keittiön palvelut ja majoitustilat ovat käytettävissä. Paloniemen leirikeskuksessa on hyvät mahdollisuudet järjestää myös erilaisia päivätilaisuuksia, kuten retkiä, koulutuksia ja perhejuhlia.

Päärakennus valmistui v. 1987 ja sen on suunnitellut arkkitehti Hannu Pyykkönen. V. 1989 tehtiin muutostöitä, joissa rakennettiin alakertaan oleskelu- ja luokkatilat.

Saliin ja ruokailutilaan mahtuu n. 80 henkilöä. Majoitustilaa on 100 henkilölle. Yöpymispaikkoja on n. 80, joista 40 paikkaa on varustettu mukavuuksilla, sisältäen minikeittiön.

Rannassa on kaksi saunarakennusta. Molemmat saunat ovat sähkölämmitteisiä. Uudemmassa saunarakennuksessa on sauna ja takkatupa, noin 20 hengelle. Takkatuvassa on ruoanlaittomahdollisuus. Ruokaa voi myös tilata keittiöstä, kun ruokailuun osallistuu vähintään 10 henkilöä.

Lähin naapuri on kilometrin päässä ja päätielle matkaa 2 km.