Etusivu arrow Kirkkoherranvirasto

Ajo-ohje
 Virkatodistustilaus
 Sukututkimus

Ota yhteys seurakunnan kirkkoherranvirastoon, kun haluat liittyä kirkkoon, sopia kasteen, avioliittoon vihkimisen tai hautauksen ajankohdasta ja niihin osallistuvasta papista ja kanttorista.

Kirkkoherranvirastosta voi tiedustella ja tehdä tilavaraukset
Kuhmon kirkon ja seurakunnan toimitilojen osalta.

Virastossa hoidetaan myös avioliiton esteiden tutkinta ja ylläpidetään seurakunnan jäsenrekisteriä. Kirkkoherranvirastossa laaditaan virkatodistukset ja sukuselvitykset sekä tehdään sukututkimuksia. Todistus- ym. tilauksen voi jättää alla oikealla olevassa linkissä Virkatodistustilaus avautuvalla lomakkeella.

Kirkkoherranvirastossa on myytävänä surunvalitteluadresseja ja postikortteja. Virastosta voi myös varata kastetilaisuutta varten lainattavan kastemekon.